Oddělení hygieny potravin -> Odborné informace

Odborné informace oddělení hygieny potravin


Tato stránka je určena především veterinárním lékařům a odborníkům z oblasti hygieny potravin. Naleznete zde naše prezentace a postery z konferencí a odborných seminářů, a také naše informační materiály připravené pro odbornou veřejnost.

Informace o našich článcích publikovaných ve vědeckých a odborných časopisech pak naleznete zde.

Provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes


Vědecký veterinární výbor pro bezpečnost potravin, listopad 2012

Metodika provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes u potravin určených k přímé spotřebě

Josef Brychta, Hana Bulawová

Státní veterinární ústav Jihlava

(veřejný metodický dokument Vědeckého výboru veterinárního)

Metodika provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes... (vodítka)
20130219
 (186 kB)
Příloha k metodice – dotazník
20130219
 (17 kB)

Kvalita a zdravotní nezávadnost potravin


Mezinárodní vědecká konference HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII „Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality“, 17. – 19. května 2017, Štrbské Pleso

Kvalita a zdravotní nezávadnost českých špekáčků

Alena Honzlová1, Eva Klímová1, Helena Čurdová1, Hana Bulawová1, Jan Váňa2, Lenka Sedláčková2

1Státní veterinární ústav Jihlava, 2Státní veterinární správa

(poster)

Poster Hygiena Alimentorum XXXVIII
20170517
 (1 MB)

Mapa svozných linek

Mapa svozných linek
  STÁTNÍ VETERINÁRNÍ ÚSTAV JIHLAVA
Rantířovská 93/20
58601 Jihlava
Česká republika

Tel.: +420 567 143 111
Fax: +420 567 310 592
E-mail: info@svujihlava.cz
Dat. schránka: wwkdthw
PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE
Dolní 2102/2
37004 České Budějovice
Česká republika

Tel.: +420 387 001 570
E-mail: info-cb@svujihlava.cz
Nahoru Tisk Mapa stránek
ÚvodKontaktyNovinky © 2003 - 2017 Státní veterinární ústav Jihlava
TOPlist