ZOBRAZIT ROK:



V únorovém čísle časopisu Veterinářství publikoval dr. Josef Brychta z našeho oddělení hygieny potravin společně s vedoucí oddělení dr. Evou Klímovou a dr. Hanou Bulawovou článek o zkušenostech získaných při námi prováděných verifikacích nastavených systémů analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP) v různých gastronomických provozech ve vztahu k platným legislativním limitům mikrobiologické kontaminace. Další podrobnosti o článku se dozvíte zde.



Mapa svozných linek

Mapa svozných linek
  STÁTNÍ VETERINÁRNÍ ÚSTAV JIHLAVA
Rantířovská 93/20
58601 Jihlava
Česká republika

Tel.: +420 567 143 111
Fax: +420 567 310 592
E-mail: info@svujihlava.cz
Dat. schránka: wwkdthw
PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE
Dolní 2102/2
37004 České Budějovice
Česká republika

Tel.: +420 387 001 570
E-mail: info-cb@svujihlava.cz
Nahoru Tisk Mapa stránek
ÚvodKontaktyNovinky © 2003 - 2017 Státní veterinární ústav Jihlava
TOPlist