Oddělení hygieny potravin -> Odborné informace

Odborné informace oddělení hygieny potravin


Tato stránka je určena především veterinárním lékařům a odborníkům z oblasti hygieny potravin. Naleznete zde naše prezentace a postery z konferencí a odborných seminářů, a také naše informační materiály připravené pro odbornou veřejnost.

Informace o našich článcích publikovaných ve vědeckých a odborných časopisech pak naleznete zde.

Odběr vzorků


Školení „Odběr vzorků pro laboratorní vyšetření v oblasti hygieny potravin a chemie“, 19. dubna 2018, Jihlava
Námi pořádané školení bylo určeno inspektorům Státní veterinární správy.

Hygiena potravin, odběr stěrů

Eva Klímová

Státní veterinární ústav Jihlava

(prezentace; o heslo k otevření souboru je možno požádat e-mailem na adresu paulova@svujihlava.cz)

Hygiena potravin, odběr stěrů
20180419
 (2.5 MB)

Senzorická analýza a odběr vody

Veronika Lukášková

Státní veterinární ústav Jihlava

(prezentace; o heslo k otevření souboru je možno požádat e-mailem na adresu paulova@svujihlava.cz)

Senzorická analýza a odběr vody
20180419
 (3.4 MB)

Odběr vzorků pro vyšetření alergenů (a ostatní imunoenzymatické metody)

Hana Bulawová

Státní veterinární ústav Jihlava

(prezentace; o heslo k otevření souboru je možno požádat e-mailem na adresu paulova@svujihlava.cz)

Odběr vzorků pro vyšetření alergenů (a ostatní imunoenzymatické metody)
20180419
 (1.4 MB)

Vzorkování mléka a mléčných výrobků a masa a masných výrobků

Tomáš Brychta

Státní veterinární ústav Jihlava

(prezentace; o heslo k otevření souboru je možno požádat e-mailem na adresu paulova@svujihlava.cz)

Vzorkování mléka a mléčných výrobků a masa a masných výrobků
20180419
 (822 kB)

Provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes


Vědecký veterinární výbor pro bezpečnost potravin, listopad 2012

Metodika provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes u potravin určených k přímé spotřebě

Josef Brychta, Hana Bulawová

Státní veterinární ústav Jihlava

(veřejný metodický dokument Vědeckého výboru veterinárního)

Metodika provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes... (vodítka)
20130219
 (186 kB)
Příloha k metodice – dotazník
20130219
 (17 kB)

Kvalita a zdravotní nezávadnost potravin


Mezinárodní vědecká konference HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII „Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality“, 17. – 19. května 2017, Štrbské Pleso

Kvalita a zdravotní nezávadnost českých špekáčků

Alena Honzlová1, Eva Klímová1, Helena Čurdová1, Hana Bulawová1, Jan Váňa2, Lenka Sedláčková2

1Státní veterinární ústav Jihlava, 2Státní veterinární správa

(poster)

Poster Hygiena Alimentorum XXXVIII
20170517
 (1 MB)




  Státní veterinární ústav Jihlava
Rantířovská 93/20
Horní Kosov
58601 Jihlava
Česká republika

Tel.: +420 567 143 111
Fax: +420 567 310 592
E-mail: info@svujihlava.cz
Dat. schránka: wwkdthw
pobočka České Budějovice
Dolní 2102/2
České Budějovice 3
37004 České Budějovice
Česká republika

Tel.: +420 387 001 570
E-mail: info-cb@svujihlava.cz
  Nahoru Tisk Mapa stránek


© 2003 – 2018 Státní veterinární ústav Jihlava
TOPlist