Informace -> Novinky
Rok: 

V únorovém čísle časopisu Veterinářství publikoval dr. Josef Brychta z našeho oddělení hygieny potravin společně s vedoucí oddělení dr. Evou Klímovou a dr. Hanou Bulawovou článek o zkušenostech získaných při námi prováděných verifikacích nastavených systémů analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP) v různých gastronomických provozech ve vztahu k platným legislativním limitům mikrobiologické kontaminace. Další podrobnosti o článku se dozvíte zde.






  Státní veterinární ústav Jihlava
Rantířovská 93/20
Horní Kosov
58601 Jihlava
Česká republika

Tel.: +420 567 143 111
Fax: +420 567 310 592
E-mail: info@svujihlava.cz
Dat. schránka: wwkdthw
pobočka České Budějovice
Dolní 2102/2
České Budějovice 3
37004 České Budějovice
Česká republika

Tel.: +420 387 001 570
E-mail: info-cb@svujihlava.cz
  Nahoru Tisk Mapa stránek


© 2003 – 2018 Státní veterinární ústav Jihlava
TOPlist